Замяна на размер
Замяна на продукт
Връщане на продукт
Замяна на размер
Замяна на продукт
Връщане на продукт
РАЗМЕРЪТ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС?

Екипът на Kalapod.bg е готов да отговори на всяко ваше запитване.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас на телефон: 024486337 и да ни информирате, че желаете да смените размера на поръчания от вас продукт/и;

След като направите тази заявка, ние ще ви изпратим колета за замяна на цената от 3,00 лева;

Заявката за замяна на размер трябва да бъде направена в рамките на максимум 365 календарни дни, от датата на получаване на колета;

Продуктите трябва да бъдат върнати в същото състояние, в което са получени при доставката, без следи от употреба, опаковани в защитна опаковка (найлонова торбичка/плик/фолио), и с оригиналните етикети от производителя.

Ако всички тези условия са изпълнени, можете да върнете продукта за замяна.

ВАЖНО!

В случай че и замененият продукт/и не са с подходящ размер, и желаете отново замяна, тогава стойността на транспорта ше е 5 лв., и ще се поеме от вас!

Ако поръчаният продукт не е в наличност, можете да си изберете друг модел, стойността на закупения първоначално продукт, ще се приспадне от стойността на избрания, и новият продукт ще бъде изпратен към вас, като транспортните разходи се поемат от нас. Стойността на новия продукт трябва да бъде на същата цена или по-висока от стойността на върнатия продукт.

Със замяна на размера на вашия продукт, ние предлагаме и допълване на поръчката с други продукти, като разходите по транспорта се поемат от вас.

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЗАМЯНАТА?

След като сте уведомили оператора от КОЛ ЦЕНТЪРА, и сте уточнили размера за замяна, се прави процедура на "колет за замяна". Куриерът ще ви достави новия колет, съдържащ правилния размер, а вие на място ще му предадете стария колет, (опакован както е споменато по-горе в условията), който съдържа продукта с неподходящия размер.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ?

За по-подробна информация относно замяната на цвят/молел или връщането на продукти, можете да получите информация на една от страниците по-долу: Условия за ползване и често задавани въпроси, (ЧЗВ). УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

ИСКАТЕ РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ ИЛИ МОДЕЛ?
Ако промените решението си за цвят или модел, нашият екип ще осигури промяната на цвета или на модела продукт в поръчката ви, само ако са изпълнени следните условия:
Транспортните разходи на стойност от 5 ЛЕВА ще се поемат от вас.
Искането за замяна да бъде направено в рамките на 365 календарни дни от получаването на пратката;
Продуктът трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен, (молим, ако е възможно, да изпратите продукта в неговата оригинална опаковка с всички аксесоари и оригинални етикети, тъй като опаковката съдържа елементи за автентичността на продукта и производителя, с което удостоверяваме на клиентите, че продуктът е оригинален).
В случай че тези условия са изпълнени, можете да върнете продукта. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас на телефон: 02/4486337 или на и-мейл [email protected], и да ни кажете, че искате да промените цвета/модела на поръчаните от вас продукт/продукти.
ВАЖНО
Сумата на първоначално закупения продукт, ще бъде приспадната от стойността на новия продукт, като към крайната стойност ще се добави куриерска такса от 5 лева, които ще заплатите с наложен платеж на куриера, в момента на получаване на пратката
Избор на по-евтин продукт и приспадане на разликата от стойността на куриерската такса, не се допуска!
По време на всякакъв обмен (промяна на размера или обмен на продукти) е забранено да се сменят продукти от категории ОБУВКИ, ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ с продукти от категорията НАЧАЛО И ДЕКО.
КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА РАЗМЯНАТА?
След като сте уведомили оператора от кол центъра и сте уточнили моделите и цветовете за замяна, се прави процедура на колет в замяна. Куриер ще ви достави новите продукти, а вие на място ще му предадете старите, опаковани както е споменато по-горе в условията.
ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ?
За по-подробна информация относно замяната на цвят/молел или връщането на продукти, можете да получите информация на една от страниците по-долу: Условия за ползване и често задавани въпроси, (ЧЗВ).
Форма за обмен на продукти
Вашето съобщение ще бъде изпратено!
Вашето запитване е изпратено! Ще се свържете с оператор възможно най-скоро.
Добавете вашето име
Добавете вашето Първо име
Добавете телефонен номер
Добавете имейл адрес
Добавете номера на поръчката
Добавете кода на продуктите, които искате да промените
Добавете споменаване
Изпратете заявката
Искате ли да върнете продуктите?

Съгласно член 9 от GEO 34/2014, ние Ви информираме, че се възползвате от период от 365 дни от получаването на пакета, за да ни информирате за оттеглянето от договора и да върнете закупената СТОКА, без да е необходимо да обосновавате решението си за оттегляне и без да понася други разходи, освен предвидените в чл.13 параграф (3) и в член 14 от ГЕО № 34/2014.

Юридическите лица нямат право да връщанена ГЕО № 34/2014 г Закон за потребителите в Гражданския кодекс: юридическите лица се считат за професионалисти, а не за потребители.

За допълнителни подробности можете да получите достъп: АВАРИЙНА НАРЕДБА БР.34 / 2014 или страница: ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ВАЖНО

Искането за връщане на продуктите трябва да бъде направено в рамките на максимум 365 календарни дни от датата на получаване на пакета;

Продуктът (ите) трябва да бъдат върнати в същото състояние, в което са били доставени (моля, изпратете продукта в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с непокътнати етикети, доколкото е възможно, тъй като опаковката съдържа и елементи за автентичност на продукта и производителя, което дава на клиента гаранцията че продуктът е оригинален).

Продукти, закупени под формата на специални пакети или които се възползват от други продукти за подарък, не могат да бъдат върнати поотделно, но също така под формата на пакет или заедно с продукта за подарък.

Ако покупката генерира купон за подарък и той е бил използван, връщането на стойността на продуктите ще се извърши с намаляване на стойността на купона.

В рамките на максимум 30 работни дни от получаването на пакета в нашия склад, ще възстановим сумата, представляваща стойността на върнатите от вас продукти по посочената от Вас банкова сметка

Всички колети, с върнати продукти, да се изпратят до адрес: kalapod.bg - ОТДЕЛ “ВЪРНАТИ ПРАТКИ”, Romania, Ilfov, Buftea, Strada Sperantei, Nr. 101, Eli Park 3, kalapod.bg

Съгласно действащото законодателство, отказът от покупка и връщането на продукт/и, е валидно само за физически лица

Ако тези условия са изпълнени, можете да върнете продукта, за да Ви възстановим заплатената сума за него. Всичко, което трябва да направите, е да попълните ФОРМУЛЯРА по-долу, да се свържете с нас на телефонен номер: 024486337 и да ни уведомите, че желаете да върнете закупения продукт/и.

Не приемаме колети изпратени по БЪЛГАРСКИ ПОЩИ или колети с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!

Формуляр за връщане на продукт
Вашето съобщение ще бъде изпратено!
Вашето запитване е изпратено! Ще се свържете с оператор възможно най-скоро.
Добавете вашето име
Добавете вашето Първо име
Добавете телефонен номер
Добавете имейл адрес
Добавете номера на поръчката
Добавете кода на продуктите, които искате да промените
Добавете банковата сметка
Добавете името на въведения титуляр на акаунта
Добавете споменаване
Изпратете заявката